Pooltech

Wie?

Pooltech is een dynamische firma die gespecialiseerd is in de professionele aanleg van zwembaden. Deze onderneming combineert daarbij jeugdig enthousiasme en flexibiliteit met jarenlange ervaring en vakkennis. Zaakvoerder Jos Crijns, een bouwkundige van opleiding, heeft in de sector al vele watertjes doorzwommen. Samen met zijn team is hij perfect in staat om de wensen van de residentiële klanten van A tot Z in te willigen. Wie bestelt bij Pooltech hoeft zich nergens zorgen over te maken en krijgt bovendien de garantie van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De gedegen reputatie van Pooltech vloeit tevens voort uit de keuze voor de zwembaden van het gekende merkenzoals, Rivierapool, Magiline, Aquacomet, Nautilus....

Waar ligt As, waar vind je Pooltech?

In onze wellnesstuin bij Walter van Gastel

Bevrijdingslaan 157

B 3665 As

Met de wagen makkelijk bereikbaar :

Walter van Gastel is goed per auto bereikbaar via de E314. Neem afslag 32-Genk-Oost en voeg in op de Europalaan/N75 richting As/Zutendaal. Ga verder op de N75 gedurende 2,7km; Sla linksaf bij Bilzerweg/N730 en neem na 1km op de rotonde de 2e afslag naar Bevrijdingslaan/N723.

Of in onze kantoren

Pooltech

Smisstraat 11

B 3665 As

Neem vanaf het verkeerknooppunt in Lummen  de Autoweg E314/A2 richting Aken afrit 32 Genk Oost  richting As /Maaseik Europalaan deze volg je 2 km tot de Bilzerweg  Links richting As tot aan de volgende rotonde eerste afslag rechts richting Maaseik  je bent nu op de bevrijdingslaan deze volg je weer tot de volgende rotonde hier neem je de 2de afslag rechts richting Opoeteren dit is de hoogstraat deze volg je 400 m tot de overeindestraat links in even volgen en je bent de in de Smisstraat recht voor je is Pooltech.

Je bent in het Park "De Hoge Kempen" geniet van de natuur.